Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Gasperini nagyon várja a dán kalandot!

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Atalanta vezetőedzője, Gian Piero Gasperini szeretne visszatérni a győzelmi ösvényre a Midtjylland elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

 

Sorozatban második BL szezonjára készül az Atalanta és Gasperini. Az előző idényben a Manchester City mögött a csoport második helyét szerezték meg, majd egészen a legjobb 8-ig jutottak, ahol a PSG az utolsó percekben tudta kiharcolni ellenük a továbbjutást. Az olasz mester nagyon várja az újabb megmérettetéseket a legrangosabb európai kupasorozatban.

Nagy lelkesedéssel térünk vissza a Bajnokok Ligájába, ahol egy nagyon rangos csoportba kerültünk. Egy súlyos Napoli elleni vereség után érkezünk, de ez egy lehetőség, hogy javítsunk. Ez a csapat képes reagálni a nehéz helyzetekre, de ha ennyire sűrű a menetrendünk, akkor néha lehetnek gyengébb mérkőzések. Mindenesetre, ezen túl kell lépnünk.

„Az érzéseink nem változtak a Bajnokok Ligájával kapcsolatban, továbbra is topcsapatok ellen kell helytállnunk. Először a debütáló Midtjylland ellen kell bizonyítanunk, akik ugyanazzal a lelkesedéssel vághatnak bele ebbe a sorozatba, mint ahogy azt mi tettük tavaly.

A Midtjylland elleni idegenbeli mérkőzésre 21:00-tól kerül sor. A csoportküzdelmek során az Atalantára még az Ajax és a Liverpool vár.