Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Amikor egy csapat így játszik, az már az edző felelőssége!”

A Sahtar Donyeck elleni újabb kínos vereséget követően igen őszintén állt a nyilvánosság elé a blancók trénere, Zinedine Zidane.

“Rossz meccset játszottunk. Az első félidő… Nem csak a játékosokon múlik, függetlenül attól, hogy ők mennek ki a pályára. Egyáltalán nem azt a teljesítményt láttam, amelyt elvártam, és ilyenkor bizony az edző is hibás! legalább a második félidőben próbáltunk reagálni a kialakult helyzetre. A játékosaim igazi bajnokok, akik nem ezt érdemlik, ezért aggaszt is ez az egész!” – Idézi Zidane meccs utáni szavait az As című madridi sportnapilap. 

“Én vagyok a felelős! Nekem kell megoldást találnom a problémánkra! Meg fogok tenni mindent, hogy a játékosaimat segíteni tudjam!” – Folytatta a madridiak trénere, aki rámutatott problémájuk egyik fő forrására is.

“Az önbizalmunk nagyon nincs a helyén, a Sahtar ellen is rosszul kezdtünk, tovább nehezítve csak a helyzetünket! Próbáltunk reagálni, de nem sikerült kiegyenlítenünk az eredményt. Át kell gondolnom most a történteket!” – Így Zidane, megjegyezve azt is, hogy meg kell próbálniuk gyorsan rendezni a sorokat, hiszen szombaton már jön a Barca elleni El Clásicó.