Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “a VAR mindig ellenünk van”

A szombati El Clásico után a Barcelona játékosai és vezetői egyaránt vitatják a Real Madrid tizenegyesét, amely igencsak kétes szituációban született meg, és végül döntően befolyásolta a mérkőzést…

A lefújást követően a Barcelona holland vezetőedzője, Ronald Koeman bármennyire is próbált higgadt maradni, nem tudta palástolni csalódottságát:

“Jól játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki, szerintem többet érdemeltünk volna, arról nem is beszélve, hogy néhány játékvezetői ítéletet nagyon nem értek. A tizenegyes megítélése döntően befolyásolta a mérkőzést, addig ugyanis rendben voltunk. Nem értem… nekem úgy tűnik, mintha a VAR mindig ellenünk döntene, valahogy mi sohasem profitálunk az ítéleteiből. Valaki elmagyarázhatná már nekem, hogyan működik Spanyolországban a VAR. A Real Madrid játékosai megpróbálják a legtöbbet kihozni az ilyen szituációkból, ezzel nincs problémám, viszont a játékvezetőnek a VAR segítségével tudni kell helyesen dönteni. De végül is mindegy, többet nem akarok erről az esetről beszélni.”

Természetesen a Real Madrid oldaláról Sergio Ramos egészen másképp látja az esetet.