A Liverpool középpályása meghosszabbíthatja szerződését – sajtóhír

A Vörösök mindenképpen megakarják újítani holland játékosuk kontraktusát, mielőtt lecsapna rá valaki, azonban már hónapok óta húzódnak a tárgyalások. 


Angol sajtóinformációk szerint a Liverpool illetékesei újra felkeresték Georginio Wijnaldumot és ügynökségét a játékos szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban, miután már a nyár folyamán több alkalommal is próbáltak vele tárgyalásokat folytatni, mindeddig sikertelenül.

A 29 éves középpályás jelenlegi kontraktusa a következő idény végén lejár, így ha távozni szeretne a 61-szeres holland válogatott játékos, akkor ingyen állhat tovább a Premier League címvédőjétől. Azonban valószínűleg nem emiatt akarnak vele hosszabbítani, hanem a kiváló teljesítménye végett. Többek között a tavaly előtti Bajnokok Ligája sikerben is oroszlánrészt vállalt Wijnaldum, ugyanis az elődöntőben két gólt is szerzett a Barcelona elleni visszavágón. A hírek szerint pont a katalánok csábítják őt, hogy csatlakozzon hozzájuk, nevezetesen a spanyol gigász trénere, Ronald Koeaman tartana rá igényt.

Az új szerződés értelmében 2023-ig tartozna a Liverpool kötelékeibe és természetesen a fizetését is megnövelnék a 29 éves játékosnak, akiről folyamatosan csak jókat tud mondani edzője, Jürgen Klopp.

Wijnaldum 2016-ban érkezett a Vörösökhöz, azóta pedig minden versenysorozatot figyelembe véve 195 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 19 gólt és 16 gólpasszt jegyzett.