Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid és a Liverpool figyeli a PSG ászát – sajtóhír

A legfrissebb francia lapértesülések szerint nem igazán haladnak a tárgyalások a PSG kiválóságának szerződéshosszabbítása ügyében, és két sztárcsapat is akcióba lépne érte…

A L’Équipe információi szerint nem haladnak jól Kylian Mbappé és a Paris Saint-Germain vezetősége között a tárgyalások a kiváló támadó 2022-ig érvényes szerződése megújításával kapcsolatban, így a francia lap úgy tudja, hogy a Real Madrid és a Liverpool egyaránt ajánlatot tehet érte jövő nyáron.

A 21 esztendős klasszissal kapcsolatban már eddig is nyílt titok volt, hogy nem végig Párizsban képzeli el a jövőjét. A tehetséges játékos köztudattan már gyermekkora óta a Real szurkolója, így bizonyára csak idő kérdése, hogy mikor fog a “blancókhoz” igazolni. Mbappé az elmúlt szezonban 37 pályára lépés alatt már 30 gólt szerzett, és az aktuális kiírásban is már 6 meccsen 6 gól a mérlege. Fiatal kora ellenére az idei már a negyedik idénye a klub alkalmazásában, eddig minden sorozatot figyelembe véve 130 találkozón 96 alkalommal volt eredményes.

A Real vezetőedzője, Zinedine Zidane már jó ideje kacérkodik a leigazolásával, és az eddigi jelzései szerint ő is nyitott lenne rá, hogy egyszer kipróbálja magát a Realban. Ugyanakkor Jürgen Klopp is nagyon jó véleményen van Mbappéról, és a német szakember bízik benne, hogy adott esetben sikerülhet elcsábítani a fiatal játékost a francia fővárosból a 2019-es BL-győztes Liverpoolhoz.