Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: A Dinamo Kijev edzője szerint óriásit javult a Ferencváros

Mircea Lucescu, a Dinamo Kijev vezetőedzője szerint a Ferencváros minőségileg óriásit javult, a saját csapatában pedig a hiányzók helyére beugró játékosok bizonyíthatnak a két együttes szerda esti labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.

 

A Dinamo Kijev az első Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen a Juventus ellen lépett pályára, de 2-0-ás vereséget szenvedtek. A következő körben a Ferencváros otthonába látogat az ukrán csapat, amelynek vezetőedzője, Mircea Lucesco a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón nyilatkozott a Groupama Arénában.

A Fradiról szólva a tréner kiemelte, hogy minőségileg rendkívül sokat javult a csapat, amelybe a klub jelentős összegeket fektetett, a gárda pedig ütőképes lett.

Lucescu kifejezetten mogorván viselkedett a magyar és az ukrán újságírókkal is, több kérdésre – mint például, hogy hogyan emlékszik a Szerhij Rebrov elleni összecsapásokra, amikor a Ferencváros jelenlegi vezetőedzője még a Dinamo Kijev, ő pedig a Sahtar Donyeck kispadján ült – nem volt hajlandó válaszolni.

A magyar bajnok szerdán 21 órától a Groupama Arénában, több mint ötezer néző előtt fogadja az ukrán riválist a BL csoportkörének második fordulójában. A múlt heti első körben mindkét csapat kikapott.