Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A FIFA elnöke is elkapta a vírust – HIVATALOS

Megannyi klubhoz tartozó sportvezető és játékos produkált az elmúlt időszakban pozitív koronavírus-tesztet, és immár nem mondhatja magát kivételnek a nemzetközi szövetség első embere sem…

 

A világsajtó a keddi napon erősítette meg azon híreszteléseket, mely szerint a FIFA elnöke, Gianni Infantino a minap pozitív koronavírus-tesztet produkált. Az 50 esztendős jogász végzettségű svájci-olasz kettős állampolgárságú sportvezető a hivatalos protokoll szerint azonnal megkezdte az elkülönítést, és a beszámolók szerint enyhébb tünetei vannak.

Ezzel egyidejűleg a szabályozás értelmében megkezdődött a kapcsolatkeresés, hogy az elnök kikkel találkozhatott az utóbbi időben, és bizonyára őket is fokozottan fogják vizsgálni. Első nekifutásra Infantino házi karanténja legalább tíz napig fog tartani, de negatív tesztek esetén akár előbb is “szabadulhat”.

Infantino 2016. február 26. óta irányítja a nemzetközi labdarúgás legmagasabb szervét, és újraválasztását követően jelenlegi megbízatása 2023-ig érvényes.