Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: eldőlt, játszhat-e CR7 a Barca ellen – HIVATALOS

Ahogyan arról beszámoltunk, a Juventus csapata az utolsó pillanatig bízott benne, hogy egy negatív teszttel engedélyt kaphatnak arra, hogy Cristiano Ronaldo pályára lépjen szerda este a Barcelona ellen…

Kedd este eldőlt, hogy az ötszörös aranylabdás portugál klasszis, Cristiano Ronaldo harmadik koronavírus-tesztje is pozitív lett, így bár a Juventus kiválósága teljesen tünetmentes és jól érzi magát, biztosan nem lehet ott a Barcelona elleni mérkőzésen.

Mint ismeretes, a torinóiak abban bíztak, hogy a hivatalos szabályok szerint ha egy játékos tünetmentes, és csapata mérkőzése előtt 24 órával negatív tesztet produkál, akkor engedélyezett a pályára lépése. CR7 esetében minden stimmelt, csak a teszt eredménye nem hozta a kívánt eredményt, így elmarad a sokak által várva várt összecsapás Lionel Messi ellen.

Az olasz rekordbajnok újonc edzője, Andrea Pirlo nincs irigylésre méltó helyzetben a Barcelona elleni mérkőzés előtt csapata összeállításakor, hiszen különféle sérülésekből kifolyólag Giorgio Chiellini és Matthijs de Ligt biztosan nem léphet pályára, és egyelőre Leonardo Bonucci játéka is erősen kérdéses. A védelem tehát biztosan foghíjas lesz, és a várakozások szerint olyan játékosok is ott fognak szerepet kapni, akiknek nem ez az elsődleges posztjuk, ráadásul még a CR7 személyében a szellemi vezért is nélkülözniük kell.

A Juventus és a Barcelona szerda este 21 órától méri össze tudását egymással a G csoport rangadóján.