Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: szűkös győzelmet aratott a Sevilla – Videóval

A Bajnokok Ligája csoportköreinek második fordulóit rendezték hét közben, az E csoportban két egypontos csapat feszült egymásnak kora este, azaz a Sevilla fogadta a Rennes gárdáját.

A találkozó legelején majdnem sikerült megszereznie a vezetést a hazaiaknak, azonban Munir remek fejesét Gomis a felső lécre tudta tolni hatalmas bravúrral. Az első félidőben még Lucas Ocampos szerezhetett volna vezetést a Sevilla részére, de ez nem jött össze, így hiába a 13 kapura lövés a hazaiak részéről, egyik sem volt igazán komoly gólszerzési lehetőség, ezáltal 0-0-val mehettek pihenőre a csapatok.

A második játékrészben azonban megjött a várva várt Sevilla vezető gól, Acuna gyönyörű beadására érkezett De Jong és a kapuba vágta a labdát (1-0). Alig pár perccel később a holland csatár megduplázhatta volna klubja előnyét, de próbálkozását Gomis védeni tudta. A 70. percig kellett várni az első valamirevaló Rennes próbálkozásig, de Gernier tekerését Bono hárítani tudta. A 79. minutumban Joan Jordán révén majdnem megszerezte második gólját a hazai együttes, de a vendégeket kisegítette a felső léc. A három ponttal a Sevilla a második helyet foglalja el a csoportban rosszabb gólkülönbségének köszönhetően, míg a Rennes a harmadik mindössze egy ponttal.

Sevilla – Rennes 1-0 (0-0)
Helyszín: Ramón Sánchez Pizjuán Stadion (Sevilla), Játékvezető: C. Cakir (török)
Gólszerzők: De Jong (56.) ill.

Sevilla: Bono – Navas, Diego Carlos, Koundé, Acuna – Jordán (Gudelj 89.), Fernando, Torres (Rakitic 77.) – Ocampos, De Jong (En Nesyir 85.), Munir (Vázquez 85.). Vezetőedző: J. Lopetegui

Rennes: Gomis – Traoré, Da Silva, Rugani (Aguerd 17.), Soppy (Dalbert 78.) – Gernier (Del Castillo 79.), Martin, Bourigeaud (J. Lea 49.) – Doku, Guirassy, Terrier. Vezetőedző: J. Stephan

A mérkőzés videós összefoglalója

A csoport másik mérkőzése
Krasznodar – Chelsea 0-4

Az E csoport jelenlegi állása

A góllövőlista élmezőnye