Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Megmutattuk az igazi karakterünket!”

A Borussia Mönchengladbach elleni találkozót a következőképpen értékelte a blancók trénere, Zinedine Zidane.

Zidane szokásához hűen igyekezett megragadni a meccs számukra nézve pozitív aspektusait, a középpontban azzal, hogy két gólos hátrányból is talpra tudtak állni.

“Megmutattuk az igazi karakterünket azzal, hogy visszaküzdöttük magunkat a mérkőzésbe. Számomra ez is azt jelzi, hogy a csapat nagy dolgokra hivatott, biztos vagyok ebben! Folytatjuk a kemény munkát!” – Idézi Zidane-t a Real Madrid hivatalos honlapja.

“A kapu előtt hiányzott valami belőlünk. Mivel nem mi szereztük az első gólt, alkalmazkodnunk kellett. Sok hibával játszottunk, sok labdát eladtunk, egy kontrákban nagyon veszélyes ellenféllel szemben. Véleményem szerint a Bajnokok Ligájában már igazán komoly kihívás felállni 2-0-áról, éppen ezért, hogy ez sikerült, nyugodt is vagyok a csapat teljesítménye láttán.” – Folytatta Zidane, aki jó eredménynek tartja a látottak ismeretében a döntetlent, és nem igazán aggódik olyanon, hogy továbbjuthatnak-e a csoportból.

“Mindent meg fogunk tenni azért, hogy továbbjuthassunk. Mint mindenig, meg akarjuk nyerni a mérkőzéseinket. Örülök annak, hogy a játékosaim ismét mindent beleadtak. Manapság, különösen ebben a sorozatban, már nincsenek könnyű mérkőzések. Nem aggódom a továbbjutás miatt, sokkal inkább hiszem, hogy továbbjutunk a csoportból!” – Tette még hozzá a madridiak trénere.