Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Messi a futball Harry Pottere!”

A korábbi olasz legenda, Christian Vieri a Juventus – FC Barcelona találkozót követően el volt ragadtatva a katalánok és Lionel Messi teljesítményétől. 

A Barca nehézkes szezonkezdete után talán sokan nem is vártuk, hogy ekkorát ‘robbant’ majd Ronald Koeman csapata, amely a 2-0-ás végeredménytől függetlenül valóban lefutballozta szerda este a Juventust a Bajnokok Ligájában.
Az egykori zseniális támadó, Christian Vieri szerint is pontosan ez történt Torinóban.

“A Barca hihetetlen volt, hat vagy hét gólt is szerezhettek volna. Fantasztikusan játszottak. Nem volt egy súlycsoportban a két csapat.” – Így Vieri, aki itt még nem állt meg a katalánok dicséretével.

“Minden egyes meccs más és más, de nem is értem, hogyan kaphattak ki a Real Madridtól! Aki látta a Juve elleni meccsüket, még azt is megfogalmazhatná magában, hogy ‘vajon hogyan sikerül majd megállítani ezt a csapatot’. Sajnálhatjuk, hogy nincsenek nézők a lelátókon, hiszen mindenki megérdemelné, hogy lássa ezt a csapatot, a legjobb formájában, egy ilyen 10-es számú játékossal, mint Messi!” – Folytatta Vieri, akit érezhetően magával ragadott a Barca valóban pazar játéka.

Az 1999-es esztendő legjobb olasz játékosának megválasztott korábbi csatár szerint egyébként a Barcának nem nehéz így dominálnia egy találkozón, különösen azért nem, mert egy ‘varázsló’ is játszik a csapatban.

“Messi egy varázsló, ő a futball Harry Pottere. Amikor visszavonul, inkább nem nézek már futballmeccseket, áttérek a Netflixre. Messi után ugyanis nem lesz senki, akit csodálhatnánk!” – Állítja Vieri.