Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiváló teljesítményt nyújtott a Manchester United támadója!

Marcus Rashofrd az RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen csereként beállva ért el mesterhármast. Ehhez hasonlót csak egy United játékos vitt véghez.

Igen gazdag a Manchester United történelme, de ahhoz foghatót csak egyszer láthattak a “Vörös Ördögök” szurkolói, amit Marcus Rashford tegnap este véghezvitt. A 22 esztendős támadó az RB Leipzig elleni BL meccs 63. percében állt be 1-0-s állásnál. A mérkőzés végeredménye 5-0 lett, amiből Rashford egy mesterhármassal vette ki a részét., miután a 74., a 78. és a 92. percben is betalált.

Arra, hogy valaki legalább 3 gólt szerezzen csereként beállva a Manchester United mezében korábban csak egyvalaki volt képes. Ez a játékos nem más, mint a jelenlegi menedzser, Ole Gunnar Solskjaer, aki a Nottingham Forest kapuját vette be 4 alkalommal, még 1999-ben. Rashford egyébként kiválóan kezdte ezt a BL idényt, hisz a PSG otthonából az ő 87. percben szerzett találatával hozták el a 3 pontot, a Leipzig ellen pedig triplázni tudott, így jelenleg ő vezeti a legrangosabb európai kupasorozat góllövőlistáját.