Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lucescu: „Rossz döntéseket hoztunk”

Természetesen észlelte az elkövetett hibákat a Dinamo Kijev vezetőedzője, de Mircea Lucescu szerint immár előre kell tekinteniük, és továbbra is úgy érzi, van keresnivalójuk az FC Barcelona és a Juventus ellen.

Rendkívüli tartásról tett tanúbizonyságot a Ferencváros csapata. A magyar bajnok kétgólos hátrányból egyenlített, miután a Dinamo Kijev fiatalos csapata néhány hibát vétve sokkal több teret engedett az ellenfélnek.

A lefújást követően a rutinos Lucescu higgadtan értékelt, és a sorsdöntő bakik (védelmi hibák, kiállítás) ellenére is már előre tekintett, lévén még négy kör hátra van a csoportkörből:

„Remek első félidőt játszottunk, de a szünet után elpazaroltunk néhány jó lehetőséget. Rossz döntéseket hoztunk. Uralkodtunk, de kapkodva játszottunk. Az első góljuk után újjáéledt az ellenfelünk, akik erősebben kezdtek nyomni, és megszerezték a döntetlent. Kár, hogy ma este pontokat vesztettünk, de jobban játszottunk és megérdemeltük volna a győzelmet. Sajnos hibákat követtünk el, de szereztünk egy pontot, és sikerült megmozdulnunk a tabellán. Tudjuk, hogy milyen lesz a Barcelona és a Juventus ellen játszani, de előre kell tekintenünk.”

– és milyen igaza van a román edzőlegendának: a Dinamo Kijevre még két meccs vár a Barca ellen, továbbá még a torinóiakkal és az FTC-vel is megmérkőznek egy-egy alkalommal.