Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paris Saint-Germain: teljes a bizonytalanság Neymar körül

Kellemetlen helyzetbe került tegnap este Neymar. A Paris Saint-Germain brazil támadója már a 26. percben lecserélésre került a Basaksehir elleni Bajnokok Ligája csoportmeccsen.

Ugyan a győzelmet végül kiharcolta a francia bajnok PSG, de a siker vezéráldozattal járt. A spanyol Pablo Sarabia már a 26. minutumban beállni kényszerült Neymar helyére. Thomas Tuchel vezetőedzőt természetesen azonnal leverte a víz, lévén egyes sajtóforrások szerint a dél-amerikai támadó a pályafutása huszadik sérülését szenvedhette el.

Neymar már az első pillanattól kezdve harcosan mozgott a pályán, bátran állt bele a törökök elleni párharcokba. Egy szerencsétlen ütközés miatt azonban már a 20. perctől sántikált, és nem is bírta sokáig. A lefújást követően még Tuchel mester sem tudott sokat mondani az ex-Barcás helyzetéről:

„Az adduktor izomról van szó… remélem, hogy ez nem egy komoly sérülés. Valami furcsát érzett, nem volt teljesen nyugodt. Remélem, hogy nem nagy a baj. De várnunk kell. Nem beszéltem még az orvosokkal, talán a holnapi MRI-ig várnunk kell.”

– bizakodott a német szakember, a mai vizsgálatokkal kapcsolatban.