Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Vissza kell hoznunk a legendáinkat!”

Többek között Pep Guardiola visszacsábítását, és Lionel Messi megtartását is ígéri a Josep Maria Bartomeu lemondása után a Barca egyik elnökaspiránsa, Victor Font. 

A katalán sztárcsapatnál a tervek szerint január második hetében tartják majd az elnökválasztást, ahol a katalán sajtó szerint komoly esélyekkel indulhat Victor Font.

A 48 esztendős üzletember, ahogyan a Sky Sportsnak adott legutóbbi interjújában is elmondta, felkészültnek érzi magát, és tudja, hogy ‘a klubnak alapos és mindenre kiterjedő tervre van szüksége egy válságos időszakban’. Mindehhez ha hozzávesszük, hogy a Barca-szurkolók számára igazán jól csengő nevekkel, tetszetős elképzelésekkel készül Victor Font, valóban komoly esélyei lehetnek az elnökválasztáson..

Az elnökjelölt például kijelentette ominózus interjújában, hogy Pep Guradiolának és Carles Puyolnak nála helye lenne a Barcánál!
“Olyan klublegendák, mint Xavi, Guardiola, Puyol, Iniesta, akik köztudottan imádják a klubot, ráadásul tökéletesen is ismerik annak működését, jelenleg nem a Barca sikereiért dolgoznak. Vissza kell őket hozni, ahhoz, hogy újra egy versenyképes projektet építhessünk!” – Jelentette ki Font, aki nem is olyan burkoltan a szurkolóknak is üzent azzal, hogy bizony Lionel Messit is maradásra bírná az általa elképzelt projekt.

“Messi körül történt ami történt. Biztos vagyok benne, hogy csak egy dolgot akar: Egy olyan sikeresen felépített Barcát, amely újra harcban állhat minden fronton az elsőségért. Nincs kétségem azt illetően, hogy amennyiben a szavazáson megkapnánk a pártoló tagok bizalmát, meg tudjuk győzni Messit is arról, hogy továbbra is a Barcánál maradjon!” – Így az üzletember, aki azért is beszélt többes számban, mert mint elmondta, évek óta készül csapatával arra, hogy elinduljon az elnökválasztáson.