Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Szoboszlai újra a célkeresztben!

A nagyon erősen zárt októberének fényében nem meglepő, hogy újra ott van Szoboszlai Dominik neve az átigazolási pletykákban. A magyar válogatott és a Red Bull Salzburg sztárját újfent az Arsenallal hozták hírbe, a középpályás alighanem az utolsó idényét tölti az osztrák bajnoknál.

A 20 esztendős Szoboszlai októberben két gólt (mindkettőt a BL-ben) szerzett, és kiosztott hat gólpasszt. Tette mindezt úgy, hogy karanténja miatt nem tarthatott a magyar válogatottal. A magyar légiós a becslések szerint az egész osztrák Bundesliga legértékesebb labdarúgója, csak néhány klubtársa ázsiója mérhető hozzá. A tehetséges középpályás tegnap kivette a részét a Tirol elgázolásából. 

Szoboszlait az elmúlt nyáron már több gárdával is szóba hozták, ám végül minden fél egyetértésével maradt a Salzburgban. Ám állítólag a tízszeres válogatott csillag napjai meg vannak számlálva a „Bikáknál”. A Daily Express minapi híre szerint újra az Arsenal sündörög Szoboszlai körül, akinek szerződése 2022-ig érvényes egyesületével.