Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a City első januári igazolása – HIVATALOS

Több hetes tárgyalásokat követően úgy tűnik, hogy célba értek a Manchester City erőfeszítései, és januárban megszerzik napjaink legnagyobb tehetséggel megáldott szerb labdarúgóját…

A Partizan Beograd együttese a szombat délutáni órákban hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy legnagyobb tehetsége, Filip Stevanovic januártól a Manchester City labdarúgója lesz. A korábban kiszivárgott információk szerint a tinédzser nagyjából 8 millió euró ellenében válthat csapatot, az angol klub azonban még nem erősítette meg az érkezését.

A 18 esztendős tehetség az új idényben 11 bajnokin háromszor volt eredményes, míg a szerb pontvadászat előző szezonját 7 góllal fejezte be. A szerb sajtóban nemes egyszerűséggel sokan az új CR7-et látják benne hasonló játékstílusa és munkamorálja miatt, de az biztos, hogy amelyik csapat leigazolja őt, annak számára hosszú évekre meghatározó játékosa lehet.

Korábban a City mellett többek közt a Manchester United, a Real Madrid, a Liverpool, a Bayern München, a Chelsea, a Juventus, az AC Milan, a Borussia Dortmund és az Inter is le akarta igazolni a tinédzsert.