Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Januárban ‘végső rohamra’ készül a klub kiszemelt megszerzéséért! – Sajtóhír

Katalán sajtóértesülések szerint az FC Barcelonánál továbbra sem tettek le Eric Garcia megszerzéséről, a saját nevelésű hátvéd visszacsábítására azonban nem várnánk feleslegesen sem a Camp Nouban. 

Mint ismert, a Barca nagyon szerette volna a mögöttünk hagyott átigazolási szezonban megszerezni Garciát, aki a Manchester City jövő nyáron lejáró szerződése ellenére sem akart elengedni.

A katalán Sport szerint rövidesen, egészen pontosan január 1. és február 4. között a a Barca újra megkísérli majd megszerezni Garciát, akiért amolyan ‘utolsó rohamot’ indítana  télen a klub.

A Sport szerint a Barca annak ellenére, hogy már csupán 8-10 millió eurós összeget – természetesen bónuszokkal kiegészítve – készül ajánlani a Citynek, kedvezőbb helyzetben lehet, hiszen nem valószínű, hogy a 19 esztendős játékos szerződést hosszabbít januárig a City-vel, az angoloknak pedig így ez lenne az utolsó lehetőségük, hogy pénzt kapjanak a hátvédért.

Állítólag Ronald Koeman a héten már találkozik Ramon Planes sportigazgatóval, ahol már a januári erősítési tervekről, így Garcia megszerzéséről is tanácskoznak majd.