Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pochettino készen áll a visszatérésre

Néhány napon belül már egy éve lesz annak, hogy José Mourinho átvette a Tottenham irányítását, és leköszönt az Észak-londoniakat egy szezonnal korábban BL-döntőig vezető argentin menedzser…

 

Mauricio Pochettinót azóta hiába hozták hírbe számtalan európai élcsapattal, egyelőre egyikhez sem kötelezte el magát, azzal azonban egyetért, amit az elmúlt időszakban a szigetországi sajtó is emlegetett, hogy leginkább Angliában szeretne dolgozni a továbbiakban is:

“Nagyon sok nagyszerű embert ismertem meg Angliában, mindig szeretettel gondolok rájuk. Folyamatosan készen állok az újrakezdésre, imádom a futballt, hiszen ez a vallásom, nem csak a munkám. Számomra nem stresszes, amikor dolgozni kell, meccsre készülni vagy épp teljesíteni. Nagyon várom, hogy újra ott lehessek a tűz közelében. Nyilván mindig vannak nehézségek, keményen kell dolgozni, de nincs is annál jobb, mint napról napra felkészíteni a játékosokat, egyeztetni a segédedzőkkel, edzéseket vezényelni, taktikát kidolgozni. Az az igazság, hogy nagyon hiányolom már….”

A 48 éves szakember korábban öt éven át irányította a Tottenham gárdáját, azt megelőzően az Espanyol és a Southampton csapatát trenírozta.