Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: Ezúttal már nyert a Tottenham! – Eredmények, tabella

Az Európa-liga ‘I’ és ‘J’ jelű csoportjában nem borult a papírforma, így José Mourinho Tottenhmaje sem követte el kétszer ugyan azt a hibát: A Spurs ezúttal esélyeshez méltón, magabiztosan szerzett három pontot.

I-csoport

Villarreal – Maccabi Tel Aviv 4-0 (1-0)
Gólszerző: Bacca (4. és 52.), Baena (71.), Nino (81.)

Az óriási esőzések miatt később kezdődő találkozó alaphangját Carlos Bacca korai gólja adta meg. A kolumbiai csatár szerzett még egy találatot, kiosztott egy gólpasszt is, oroszlánrészt vállalva csapata könnyed győzelmében.

A találkozó később kezdődött, részletek a lefújást követően…

Sivasspor – Qarabag 2-0
Gólszerző: Osmanpasa (11.), Kayode (88.)

Két pont nélküli csapat találkozóját keretbe foglalta a vendéglátók egy-egy találata a találkozó legelején, majd a lefújást megelőző percekben.

A csoport állása:

J-csoport

Royal Antwerp – LASK Linz 0-1 (0-0)
Gól:
J. Eggestein (55.)

Többet birtokolta a labdát a a hazai csapat, többet próbálkoztak kapura lövéssel a vendégek, mindkét csapat kétszer találta el a másik kapuját, gólt azonban csak a linziek szereztek. Johannes Eggestein közeli találata az 55. percben így elég is volt a három pont megszerzéséhez.

Ludogorec – Tottenham 1-3 (0-2)
Gólszerzők:
Keseru (50.) illetve Kane (13.), Lucas (33.), Lo Celso (62.)

José Mourinho csapata nem akarta megismételni előző heti könnyelműségét, így már a találkozó elején támadólag lépett fel. Harry Kane korai góljához Lucas Moura még az első félidőben hozzátett egyet, majd a szünet után Giovanni Lo Celso is betalált. A végig nagy fölénybe futballozó londoniak győzelme nem sokáig volt kérdés Bulgáriában.

A csoport állása:

 

Az Európa-liga legjobb góllövői: