Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: A Budafok elfogadta a halasztási kérelmet!

Elfogadta a Budapest Honvéd által benyújtott halasztási kérelmet a Budafok együttese. A Honvéd játékoskeretét ugyanis megtizedelte a koronavírus járvány, ezért kérte a mérkőzés elhalasztását a fővárosi alakulat.

Mint arról beszámoltunk, a Honvéd több játékosa is koronavírus fertőzött lett, ami miatt a következő bajnoki mérkőzésük halasztását kérték a Budafok együttesétől. A budafoki vezetőség a mai nap délutánján ült össze, hogy megtárgyalják az esetet és végül úgy döntöttek, hogy elfogadják a Honvéd kérelmét. A bajnokság során több alkalommal is előfordult már, hogy egy-egy csapat halasztást kért a járvány miatt, ám ezeket többnyire az ellenfél csapata elutasította.

Mivel a Budafok belement a mérkőzés elhalasztásába, így új időpontot kellett keresni. Itt nem volt sok lehetősége a csapatoknak, ugyanis csak az MLSZ által kijelölt napok közül lehetett választani, továbbá a Budafoknak van már egy korábbról is elhalasztott bajnokija. Végső megoldásként végül arra jutottak a felek, hogy december 23-án pótolják a találkozót.