Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-selejtező: Neymart a sérülése ellenére is meghívták a brazil keretbe

Ugyan a Paris Saint-Germain múlt heti Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén ágyéksérülést szenvedett, a hazája válogatott keretében mégis számítanak napjaink legnagyobb brazil sztárjára…

A brazil válogatott szövetségi kapitány, Tite jónéhány hiányzója miatt döntött a szintén még nem teljesen egészséges Neymar meghívása mellett a Selecao soron következő két világbajnoki selejtezője előtt.

Az ötszörös világbajnok nemzet aktuális keretében a lehetségesen behívható játékosok közül Philippe Coutinho, Fabinho, valamint Rodrigo Caio sérülés, Eder Militao pedig koronavírusos megbetegedés miatt nem állhat a szakember rendelkezésére.

Két forduló után a brazil válogatott Argentínával holtversenyben, hibátlan mérleggel vezeti az októberben elrajtolt Dél-amerikai selejtezőcsoportot, soron következő két meccsén jövő pénteken Venezuelát fogadják, négy nappal később pedig Uruguay otthonába látogatnak. Az előzetes várakozások szerint a PSG kiválósága az első meccsen még biztosan nem lesz bevethető, az uruk elleni rangadón viszont mindenképpen számítanának szolgálataira.