Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Én vagyok a hibás!”

A Valencia elleni kiábrándítóan ható vereséget követően a Real Madrid trénere, Zinedine Zidane szokásához híven minden nyomást levenni játékosairól.

“Három büntető, illetve egy öngól már túl sok!” – Idézi Zidane-t az As című madridi sportnapilap.

“Az én hibám az egész, én vagyok az edző, nekem kell megoldást találnom. Nem tudom megmagyarázni sem, hogy mi történt. Rossz napunk volt, nincs rá mentségünk sem! Egyértelmű, hogy védekezésben javulnunk kell!” – Folytatta a blancók francia trénere.

“Nem gondolnám, hogy a Valencia taktikailag fölénk nőtt volna. Jól kezdünk, aztán az első góljuk mindent megváltoztatott. Nehéz magyarázatot találni, de az biztos, hogy az én hibám az, ahogyan a csapat reagált a gólra.”  – Így Zidane, aki jó szokásához híven játékosai védelmére kelt.

“A játékosaim mindent megpróbáltak. Mindannyian veszítünk, nincsenek egyéni felelősei a vereségnek. Bármikor lehet kritikát találni, szász és száz okunk lenne rá, így nem érdemes Casemiro vagy Hazard hiányáról sem beszélnünk.” – Jegyezte meg a Zidane utalva két kulcsembere pozitív koronavírus-tesztjére a hétvégi fordulót megelőzően.