Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “Griezmann Messi miatt szenved”

Kétségtelen tény, hogy az Atlético Madrid csapatától másfél évvel ezelőtt igazolt világbajnok támadó nem igazán találja a helyét a Barcelona együttesében, és egyelőre mélyen várakozáson alul teljesít. Ennek okát illetően különböző teóriák terjengenek, ezúttal egy markáns vélemény került megfogalmazásra…

A Barcelona csapatában jó ideje csak önmagát kereső Antoine Griezmann egykori ügynöke és mentora, Eric Olhats a France Football részére adott interjújában elég erős kijelentést tett a francia sztár mélyrepülésének okait pedzegetve:

“Antoine egy olyan klubhoz érkezett, ahol Messi mindenen rajta tartja a szemét. Ő az uralkodó és nem örült Antoine érkezésének. Mindig azt hallom, hogy Griezmann-nak semmi baja Messivel – de a másik oldalról ez sosem hangzott el. Ez a terror uralma. Vele vagy, vagy ellene…”

Olhats jól ismeri Griezmannt, és hatalmas szerepe volt annak idején karrierje beindításában. Akkoriban a francia labdarúgóról már az összes klub lemondott, mondván kicsi és törékeny, mire Oulhats elvitte őt a Real Sociedadhoz, ahol aztán szép lassan beindult a karrierje, amikor 2014-ben az Atlético Madridhoz szerződött, még mindig ő volt az ügynöke, egészen 2016-ig.

A 29 esztendős francia szélső igazi sztár volt a “Matracosoknál”, azonban hosszas huzavona végén végül igent mondott a katalánok hívószavára, ahol azonban csak egy lett a sok közül, és egyelőre meg sem tudta közelíteni korábbi formáját és a klub elvárásait sem.

Griezmann első barcelonai idényében minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzésen 15 találatig jutott, az új szezonban pedig kilenc fellépésről két találatot jegyez, legutóbb a Real Betis elleni bajnokin pedig kihagyott büntetője után jól láthatóan könnyeit törölgette, ami szintén arról árulkodik, hogy mennyire csalódott bizonyos okokból kifolyólag…