Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már a Real Madrid is Szoboszlait akarja – sajtóhír

A tegnapi Eb-pótselejtezőn bemutatott zsenialitása után Szoboszlai Dominik címlapra került az egyik legnevesebb spanyol sportlapban, és immár a Real Madrid akarja leigazolni őt…

Túlzás nélkül állítható, hogy Szoboszlai Dominik immár nem csak a legtehetségesebb magyar játékosnak mondhatja magát, de a Red Bull Salzburg 20 éves irányítója világszinten is az egyik legfelkapottabb fiatal labdarúgónak számít. Miután a kiválóság a hosszabbítás perceiben eldöntötte az Európa-bajnoki kijutás kérdését, péntek reggel az AS nevű spanyol lap vele a címlapon jelent meg “Szoboszlai nyomában” címmel.

A spanyol lap úgy tudja, hogy a Real Madrid is komolyan fontolóra vette a leigazolását, mivel “királyi gárda” jövő nyárra jelentős átalakításokat tervez keretében, és az újjáépülő csapat egyik ékköve lehet a magyar zseni. A forrás nem felejti el megemlíteni, hogy Szoboszlait megelőzően Puskás Ferenc és Szalai Ádám személyében már korábban is megfordultak magyar játékosok a klubnál.

A 20. születésnapját a közelmúltban ünneplő Szoboszlai ügynökénél a teljesség igénye nélkül állítólag az RB Leipzig, az AC Milan, a Lazio, a Napoli, az Arsenal, a Chelsea, a Leicester City, az Atlético Madrid vagy éppen a PSG áll sorban a játékos kegyeiért. A kiszivárgott információk szerint több csapat már januárban komoly hadjáratot tervez a kiszemelt játékos leigazolásáért, nem várnák meg vele a jövő nyári átigazolási időszakot sem, mindenképpen meg akarják szerezni őt.

Óriási tétje van a közelgő klubváltásnak, hiszen egy jó – akárcsak egy rossz – választás döntően befolyásolhatja a jövőjét. Tehetségét, karakterét elnézve Szoboszlai akár a következő egy-másfél évtized meghatározó alakja is lehet a világ labdarúgásának.

Szoboszlai minden sorozatot figyelembe véve 13 gólt és 19 előkészítést regisztrált 40 pályára lépés alatt a 2019-2020-as idény során, míg az aktuális szezonban 13 meccs alatt 5 gól és 9 assziszt a mérlege klubjában, s ezúttal a válogatottban is főszerepet vállalt.