Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

José Mourinho visszazavarná csapatához a honfitársát! – sajtóhír

A Spurs tavaly januárban vette kölcsön a fiatal labdarúgót, azonban nem biztos, hogy ki fogja tölteni kölcsönszerződését az angol klubnál.

Tottenham 2020 január 15-én a Benficától kölcsönözte ki a Gedson Fernandest másfél évre, azonban már most visszaküldené a fiatal játékost a klubjához José Mourinho és stábja.

A 21 éves középpályás kevés lehetőséghez jutott ezidáig és a portugál mester a honfitársa érdekében felbontatná a szerződést, hiszen úgy gondolja, hogy a Sasoknál jutna neki bőven játékperc, míg az ő irányítása alatt ez nem fog megtörténni és csak az ő érdekeit szolgálná a kontraktusának felmondása, természetesen közös megegyezéssel, amennyiben nevelőegyesülete is így látja jónak.

“Soha nem mondtam neki olyat, hogy nem szeretném itt látni, de nem akarom, hogy itt maradjon. Megértem az ő és a Benfica helyzetét is. Ha a klub azt akarja, hogy itt maradjon, akkor teljességgel megértjük. A Benficának áll jogában döntetni és bárhogy is lesz, mi azt elfogadjuk” – mondta a portugál szakember a SkySports-nak.

Fernandes a közel egy év alatt mindössze 13 tétmérkőzésen kapott lehetőséget Mourinhótól, viszont a bajnoki találkozókon csak percek jutottak neki, sőt a kupamérkőzéseken sem töltötte végig a 90 percet a gyepen. A 2020/21-es szezont tekintve egy összecsapáson jutott mindössze 63 perc a kétszeres portugál válogatott labdarúgónak. Ennek következtében a 21 éves középpályás is szívesen visszatérne a Benficához.