Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést ajánlott középpályásának a Liverpool! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese új szerződést ajánlott középpályásának, Georginio Wijnaldumnak.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Liverpool gárdája új ajánlatot tett Georginio Wijnaldum asztalára, hogy hosszabbítsa meg a jövő nyáron lejáró szerződését. A beszámolók alapján ez az ajánlat egy 3 éves hosszabbítást tartalmaz, amin kívül 40%-os fizetésemelést is kínálnak a holland középpályásnak. A bajnoki címvédő minden követ megmozgat annak érdekében, hogy megtartsa a futballistát, akit egyre több sztárcsapattal boronálnak össze. Nyáron a Barcelona érdeklődéséről lehetett hallani, de a hírek szerint az Inter is szeretné megszerezni magának a 30 esztendős játékost.

Wijnaldum 2016-ban került a Liverpoolhoz, amelynek színeiben minden sorozatot figyelembe véve 199 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 19 gólt szerzett és 16 gólpasszt osztott ki. A 2018/19-es idényben tagja volt a BL győztes csapatnak, míg az előző szezonban az angol bajnokságban végeztek az első helyen.