Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United is vinné a Real Madrid kiszemeltjét – sajtóhír

Ugyan az utóbbi időben úgy tűnt, hogy klubváltása esetén kizárólag a Real Madrid kerülhet szóba a francia tehetségénél, az általános vélekedés szerint a Manchester United is lecsapna rá…

A Marca információi szerint a Manchester United együttese is hajlandó lenne beszállni a Rennes hatalmas tehetsége, Eduardo Camavinga kegyeiért folyó küzdelembe, akit korábban a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is megkörnyékezett már.

A nemzetközi portálok szerint általános piaci értéke a jó teljesítménye és a fokozott érdeklődés hatására gyakorlatilag hétről hétre emelkedett az elmúlt szezonban. Noha a koronavírus-járvány gazdasági hatásai miatt némileg visszaesett, a 18. születésnapját a közelmúltban ünneplő középpályás értékét 50 millió euróban állapította meg a Transfermarkt portálja. A spanyol sajtó egybehangzó véleménye szerint legalább 75 millió euróért cserébe válthat majd klubot.

Az angolai származású Camavinga rendkívül fiatal kora ellenére 2019-ben bemutatkozhatott a francia U21-es válogatottban, a 2019-2020-as kiírásban pedig alapembere lett a Rennes együttesének, melynek  színeiben 25 bajnokin és négy El-találkozón is szóhoz jutott.