Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított 18 esztendős sztárjával a Dortmund! – Hivatalos

Hosszú távú szerződést írt alá a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmunddal Giovanni Reyna. Az amerikai sztár 2025-ig kötelezte el magát.

Sikerült magához láncolnia a Borussia Dortmundnak Giovanni Reynát. Az amerikai középpályás pár napja töltötte be 18. életévét, korábbi szerződése pedig az idény végén lejárt volna. A futballistát már többek között a Real Madriddal is hírbe hozták, így a sárga-feketék minden követ megmozgattak, hogy ne veszítsék el őt a szezon végeztével. Erőfeszítéseik végül sikerrel jártak, hiszen Reyna 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá a klubbal. A hivatalos bejelentés után a játékos az alábbiakat mondta:

A Borussia egy nagy klub, amely bármelyik porondon esélyes a végső győzelemre. A fiatal játékosok itt megkapják az esélyt a fejlődésre. Már rengeteget tanultam a Dortmundnál, de a jövőben még többet szeretnék tanulni. Alig várom, hogy tovább folytassuk a közös munkát.

Reyna a tavalyi szezonban kezdett beépülni a Dortmund gépezetébe, de igazán ebben az idényben robbant be az alapcsapatba. Ebben az évben minden sorozatot figyelembe véve 12 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 15 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.