Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Januárban távozhat a Real kegyvesztettje – sajtóhír

Amiről már korábban többször beszámoltunk, egyre inkább valósággá válhat, a Real Madrid egykori húzóembere a januári átigazolási időszakban elhagyhatja a “királyi gárdát”…

Legutóbb az El Confidencial riportja erősítette meg, hogy a Real Madrid mellőzötté váló kiválósága, Isco várhatóan a januári transzfer időszakban el fogja hagyni a spanyol fővárosi csapatot.

A 28 esztendős spanyol válogatott középpályás éveken át a Zinedine Zidane által irányított Real Madrid alapembere volt, ám később Santiago Solarinál mellőzésre került, majd a francia szakember visszatérése ellenére továbbra sem volt felhőtlen a viszonya a csapatával, és már a 2018-2019-es spanyol bajnoki idényt is mindössze két találattal és három gólpasszal fejezte be. Helyzete később sem rendeződött a klubjánál, az előző kiírásban egyetlen bajnoki gólra volt képes, és az újonnan elrajtolt kiírásban is jobbára csak mérsékelt lehetőség jut neki.

A korábbi értesülések szerint a kegyvesztett karmester előreláthatólag 20 millió euró körüli összeg ellenében kerülhet új csapathoz, és ha hihetünk a szigetországi sajtónak, akkor szolgálatait az Everton és az Arsenal vásárolná meg leginkább.