Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Everton menedzsere megszólalt a Real-kegyvesztettjéről

A közelmúltban többször is beszámoltunk róla, hogy a szigetországi sajtóértesülések szerint az Everton gárdája újabb mellőzött játékost igazolna a Real Madrid csapatából…

Noha az angol sajtó biztosra veszi, hogy az Everton gárdája James Rodríguez után a januári átigazolási időszakban Iscót is meg fogja próbálni megszerezni a Real Madrid együttesétől, a liverpooli “Kékek” olasz menedzsere, Carlo Ancelotti a minap elég határozottan tagadta ezeket a feltételezéseket:

“Nem igaz, hogy érdeklődünk Isco iránt. Még nem kezdtünk el gondolkodni kiket igazolhatunk januárban. Tehát ezek a megjegyzések baromságok.”

A 28 esztendős spanyol válogatott középpályás éveken át a Zinedine Zidane által irányított Real Madrid alapembere volt, ám később Santiago Solarinál mellőzésre került, majd a francia szakember visszatérése ellenére továbbra sem volt felhőtlen a viszonya a csapatával, és már a 2018-2019-es spanyol bajnoki idényt is mindössze két találattal és három gólpasszal fejezte be. Helyzete később sem rendeződött a klubjánál, az előző kiírásban egyetlen bajnoki gólra volt képes, és az újonnan elrajtolt kiírásban is jobbára csak mérsékelt lehetőség jut neki.