Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: “Ez a keret valami különlegesre hivatott!”

Az Atlético Madrid trénere, Diego Simeone érthetően pozitívan értékelte csapata FC Barcelona elleni győzelmét, külön kiemelve csapata elhivatottságát!

Mint ismert, az Atlético 1:0-ára legyőzte a Barcát – először a Wanda Metropoitanoban – és két meccsel kevesebbet játszva pontegyenlőséggel második a Real Sociedad mögött a tabellán.

Diego Simeone a meccs utáni sajtótájékoztatóján meg is fogalmazta, hogy különleges szezonjuk lehet az idei, már csak azért is, mert láthatóan sokat fejlődtek a tavalyhoz képest.

“A játékosaim remekül dolgoznak, roppant motiváltak, nagyszerű érzés közöttük lenni. Ez a keret valami különlegesre hivatott! Edzőként nincs annál jobb, amikor az edzésen elvégzett munkának a gyümölcsét learatod a meccseken. Mindenki, mindent belead, elképesztő energiával, aminek köszönhetően egészséges versenyhelyzet alakult ki. Látható, hogy mennyit fejlődtünk már most az elmúlt idényhez képest!” – Kezdte gondolatmenetét Simeone, aki hozzátette, hogy az Atleti legutóbbi bajnokcsapatához képest is valami egészen mást lát.

“A futballban egy meccsen belül van amikor veszítesz, van amikor nyersz. A Barca ellen az elmúlt időben sokszor közel álltunk a győzelemhez, ami végül még is elmaradt. Örülök a győzelemnek, de a helyén fogjuk kezelni. A játékosaim remekül valósították meg, amit elterveztünk, boldog vagyok a teljesítményünk láttán. Megszereztük a vezetést, és voltak lehetőségeink is. Persze a Barcelona ellen sosem mehetsz biztosra, hiszen mindig bennük van a gól. Utóbbi elkerültük, ami mutatja, hogy védekezésben is jól teljesítettünk.” – Folytatta az argentin tréner, akit megkérdeztek a Barca teljesítményéről is.

“Ezt a kérdést a Barcelona edzőjének kellene inkább feltenniük!” – Jött a Válasz Simeonetól.