Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az elmúlt 25 év legrosszabb Barcelonája a mostani

A Barcelona szombat este 1-0-ás vereséget szenvedett az Atlético Madrid ellen a La Liga 10. fordulójában. A katalán együttes 8 mérkőzés után csak a 10. helyen áll a bajokságban, de a forduló végéig akár még lejjebb is csúszhat. A Barcelona 25 éve nem kezdte ilyen rosszul a szezont. 

Ronald Koeman rosszabb kezdést el sem képzelhetett volna a debütáló szezonjában, ráadásul szombat este az Atlético Madrid ellen is kikapott a csapata.

A katalán együttes a megszerezhető 24 pontból mindössze 11-et gyűjtött be: ez 3 győzelemből, 2 döntetlenből és 3 vereségből tevődött össze 8 mérkőzésen. Ez az eddigi legrosszabb kezdésük az 1995/96-os idény, tehát 25 év óta, de hasonlóan rosszul kezdtek a 2002/03-as és a 2003/04-es szezonban is, bár itt 12 pontot gyűjtöttek össze 8 meccsen.

A Barcelona jelenleg a 10. helyen áll a tabellán mindössze 11 ponttal, de több csapat sem játszotta le még a fordulóban a mérkőzését azok közül, akik beérhető távolságon belül mögöttük vannak, így esélyes, hogy a katalán együttes még jobban lecsúszik még a forduló végére.