Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “fontos meccset nyertünk”

Ahogyan arról beszámoltunk, a bajnoki címvédő Ferencváros együttese 1-0-s győzelmet aratott szombat este a Honvéd vendégeként a magyar bajnokságban…

 

A Ferencváros szoros mérkőzésen aratott győzelmét követően a zöld-fehérek ukrán vezetőedzője, Szerhij Rebrov a Fradi.hu részére adott bővebb értékelést:

“Nem tudom, hogy eddig hányszor sikerült ilyen szoros mérkőzést játszani a Honvéddal, ám azt tudom, hogy mindig nehéz mérkőzést játszunk ellene. A játékosaim nagyon komolyan vették a feladatukat, tudták, mennyire fontos ez a mérkőzés, ennek nagyon örülök. Alapvetően három középső védős struktúrával készültünk, ezért váltanunk kellett. A helyzeteink megvoltak, jobb lett volna, ha eredményesebben tudunk játszani. Az ellenfél presszingje miatt volt a megszokottnál visszafogottabb a játékunk. Emellett tíz labdarúgónk játszott a válogatottakban, volt, aki csak pénteken ért haza. Örülök a három pontnak és annak is, hogy nem sérült meg senki, hiszen nehéz sorozat jön, még nyolc tétmérkőzés vár ránk.”

“A legfontosabb most a regeneráció. Sajnos a covid-helyzet miatt ez sem a legkönnyebb, bizonyos részét ennek a munkának otthon kell elvégezni a játékosoknak, ám úgy gondolom, a labdarúgóink nagyon profik és ez menni fog nekik. Hasonló mérkőzésre számítok, mint az itthoni volt. Alapvetően a saját hibáikból kaptuk a gólokat, ám ezeket azóta kielemeztük. Mostantól 100 százalékosan a Juventusra készülünk, kemény meccset várok” – tette hozzá a szakember a magyar bajnok soron következő, Juventus elleni BL-meccsével kapcsolatban.