Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: “dominálnunk kell a mérkőzéseket”

A Juventus magabiztos győzelmet aratott szombat este az olasz bajnokság (Serie A) 8. fordulójában a Cagliari ellen, ezzel a mérsékelt rajt ellenére a címvédő már felkapaszkodott a második helyre…

A Juventus négy győzelemmel és négy döntetlennel áll a Serie A tabellájának második pozíciójában, miután szombat este Cristiano Ronaldo duplájával magabiztosan győzte le az öt alapemberét nélkülöző Cagliari együttesét. A torinóiak idény előtt kinevezett vezetőedzője, Andrea Pirlo a találkozó után elégedetten értékelt:

“Egy válogatott szünet után mindig nehéz újra csúcsformában játszani, ennek ellenére az első félidőben kifejezetten jól járattuk a labdát. Valami hasonlót várnék el a folytatásban. Törekednünk kell arra, hogy minél jobban domináljuk a mezőnyben az egyes mérkőzéseket. Birtokolnunk kell a labdát, járatnunk oldalról oldalra, ráadásul amíg nálunk van a játékszer, tudunk pihenni, és az ellenfélnek kell rohannia utánunk. Az érkezésem óta ezt a játékot próbálom elsajátítani a csapattal, eddig voltak nehézségeink, de bízom benne, hogy egyre jobbak és jobbak leszünk.”

A torinói gárda a Bajnokok Ligája csoportkörének következő fordulójában a Ferencvárost fogadja, majd legközelebb a bajnokságban a frissen feljutó Benevento otthonában fog pályára lépni.