Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: az Inter ellen is csak egy támadója lesz a Real Madridnak

A Real Madrid szerdán az Inter ellen lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörében, de úgy tűnik, továbbra sem számíthat két támadójára az összecsapáson. 

Karim Benzema már a hétvégi, Villarreal elleni 1-1-es döntetlen alkalmával sem tudott csapata segítségére lenni, és most az is kiderült, hogy a francia támadó továbbra sem épült fel, így nem lesz ott az Inter elleni BL-találkozón sem. Hétfőn ugyan bár edzett a játékos, de könnyített tréningmunkát végzett a csapattársaktól elkülönítve.

A Real Madrid így továbbra is támadógondokkal küzd, mivel Luka Jovic pénteken pozitív koronavírustesztet produkált, így ő sem lesz ott a szerdai mérkőzésen. Zinedine Zideane vezetőedzőnek mindössze Mariano áll a rendelkezésére, aki a Villarreal ellen meghálálta a kapott esélyt, és gólt fejelt a meccs elején.

Casemiro és Eder Militao még az UEFA által kért teszteredményére vár, de ők sem edzettek még hétfőn. Eden Hazard továbbra is bevethető, de Sergio Ramos, Alvaro Odriozola és Fede Valverde még mindig sérüléssel küszködik.