Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Újra futballistának érzem magam!”

Az FC Barcelona középpályása, Carles Alena is a sajtó rendelkezésére állt a Dinamo Kiejv elleni idegenbeli győzelem után.

A találkozót végigjátszó 22 esztendős spanyol középpályás mint elmondta, örül a győzelemnek, és  annak, hogy újra a kezdőcsapatba került, hiszen számára az FC Barcelona nagyon de nagyon sokat jelent.

“Örülök a győzelemnek, és a továbbjutásnak. Újra futballistának érzem magam, de a legfontosabb a csapat sikere. Nem könnyű a Dinamo Kijev ellen idegenben futballozni, viszont nekünk nagyszerű meccsünk volt!” – Foglalta össze röviden Alena a mérkőzést, akit a kíváncsi újságírók ezt követően a jövőjéről faggatták.

“Nem gondolok arra, hogy januárban távoznom kellene. Szeretnék itt maradni, hiszen az, hogy mennyi játéklehetőséget kapok, az nagyban azon múlik, hogy milyen munkát végzek az edzéseken. Jó állapotban érzem magam, úgy érzem, a formám is egyre jobb. Örülök minden lehetőségnek, hiszen tisztában vagyok azzal, hogy milyen magasan is van a léc a világ legjobb csapatánál!” – Így Alena, aki tehát meg szeretne küzdeni a helyéért a katalán fővárosban.