Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Pirlo a Fradi legyűrése után máris a csoportgyőzelemről beszél

Kínkeservesen szerezte meg a három pontot tegnap este a Juventus együttese, a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája csoportmeccsen. A torinóiak csak az utolsó pillanatban tudták a maguk javára fordítani az eredményt, a rendkívül harcos és kitartó magyar bajnok ellen.

Állítólag akkor jó igazán egy csapat, ha rosszul játszva is képes megszerezni a három ponttal járó győzelmet. Természetesen kár lenne azt állítani, hogy a Juventus rosszul labdázott volna, ám tény, hogy Cristian Ronaldoék feszültsége és Andrea Pirlo zaklatott lelkiállapota nem látszódott volna. A 2-1-es, összességében megérdemelt győzelem végül nagy megkönnyebbülést jelentett az olaszok számára, lévén ezzel már biztossá vált a továbbjutásuk a csoportból. A továbbiakban már csak az lesz a kérdés ebben a négyesben, hogy a Barca vagy a Juve lesz-e az első. Illetve, hogy a Ferencváros – Dinamo Kijev duóból ki ér oda a harmadik, El-folytatást jelentő pozícióba.

A győzelem után így nyilatkozott Pirlo a maga visszafogott stílusában:

„Mindenképpen megpróbáljuk megnyerni a csoportot,, mostanra képesek lettünk rá, így más hozzáállással fogunk játszani. Fontos, hogy megpróbáljunk az első helyen végezni a csoportban.”

Pirlo a győzelem után természetesen megírta Twitteren szokásos gratulációját a játékosainak: