Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már van új jelentkező a Real japán sztárjáért! – sajtóhír

Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint a tél folyamán távozik a Villarrealtól a kölcsönben szereplő Takefusa Kubo. A Real Madrid tehetségének a pletykák alapján már van is új kérője a Real Betis személyében.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Real Madrid csapata erősen gondolkodik azon, hogy már a télen visszahívja Takefusa Kubót a Villarrealtól, mivel kevés játéklehetőséghez jut. A japán tehetség helyzete azóta sem változott sokat, így minden bizonnyal nem tölti ki 1 éves kölcsönszerződését. Az Estadio Deportivo szerint viszont akadhat egy új kérője Kubónak, amennyiben visszakerül a fővárosba. Ez a gárda pedig a Real Betis, akik már a nyár folyamán is szerették volna megszerezni a szélsőt. A beszámolók alapján a 19 esztendős futballista is hajlana a váltásra a több játéklehetőség reményében.

Kubo ebben a szezonban összesen 13 mérkőzésen játszott, 427 minutum erejéig, amelyeken 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. A bajnokságban 10 alkalommal kapott szerepet, ám csupán 173 percet tölthetett a pályán.