Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Ajax védőjével erősítene a Liverpool! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a téli átigazolási időszakban kész ajánlatot tenni az Ajaxnak Perr Schuurs játékjogáért.

A Corriere Dello Sport értesülései szerint a Liverpool gárdája ajánlatot fog tenni a téli átigazolási időszakban az Ajaxnak. A “Vörösök” a hollandok középhátvédjét, Perr Schuursot nézték ki. Az olasz beszámoló alapján a Pool előrehaladott tárgyalásokat folytat az Ajax együttesével és 30 millió euró ellenében akár meg is szerezhetik a 21 esztendős futballistát. A Liverpool minden bizonnyal erősíteni fog a hátsó alakzatán a télen, hiszen a szezon folyamán már elveszítette Joe Gomezt és Virgil van Dijkot, így már csak Joel Matip maradt egészséges a rutinosabb játékosok közül ezen a poszton.

Schuurs 2018 nyara óta játszik az Ajax színeiben. Azóta 33 mérkőzésen lépett pályára a felnőttek között, amelyeken 2 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Ebben a szezonban 12 találkozón jutott szóhoz. Szerződése 2022 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 9 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.