Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb két spanyol játékos igazolt Ausztráliába

December 27-én indul Ausztráliában az első osztályú bajnokság, ennek megfelelően minden csapat igyekszik megerősíteni a keretét. Úgy nézz ki az ausztráloknál most a spanyol játékosok, Susaeta és Benat után ismét két spanyol játékos döntött az ausztrál bajnokság mellett.

Miután az Espanyol kiesett a spanyol elsőosztályú bajnokságból, több játékosa is távozott. Most két korábbi alapemberük talált magának új klubot. A klub korábbi csapatkapitánya, Víctor Sánchez a ligához 2019-ben csatlakozó Western Unitedhez igazolt. A 33 éves középpályás 2 évre írt alá a geelongi együtteshez.

A másik játékos, az Espanyol csapatkapitányi karszalagját szintén többször viselő, Javi López, aki a kétszeres bajnok Adelaide United játékosa lett. Ő csak egy szezonra kötelezte el magát.
A két játékos összesen több mint 500-szor játszott a La Ligában, rutinjukkal mindenféleképpen segíteni tudják, majd csapataikat.
A játékosok a következő 14 napban kötelező karanténban lesznek és ez után csatlakozhatnak új klubjaikhoz. Az A-League új szezonja december 27-én indul és a sors úgy hozta, hogy a két játékos egymás ellen mérkőzhet meg az első fordulóban.

Nem olyan régen, két korábbi spanyol válogatott játékos is az ausztrál bajnokságot választotta. Markel Susaeta és Benat Etxebarria az újonc Macarthur csapatához szerződött.