Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Klopp alaposan kiakadt a pontvesztést követően

Ahogyan arról beszámoltunk, a Liverpool csapata az angol bajnokság (Premier League) szombati játéknapján csak 1-1-es döntetlent ért el a Brighton & Hove Albion ellen, német menedzsere pedig finoman szólva sem volt repes az örömtől…

A Liverpool legutóbbi mérkőzésén a videóbíró két gólt is elvett a “Vörösöktől”, a Mersey-partiak menedzsere, Jürgen Klopp azonban nem emiatt, hanem a rendkívül sűrű versenynaptár miatt kelt ki magából:

“Ez mind a ti hibátok! Nektek köszönhetjük azt is, hogy Milner megsérült. Mindez azért van, mert fél egykor kellett kezdenünk. Ha háromkor vagy fél hatkor játszunk, teljesen más a helyzet. De a szerdai BL-meccs után elképesztően veszélyes volt a játékosok számára a mai meccs. Amikor a menedzserekkel arról szavaztunk, kell-e újra az öt csere, tizenhat-négy arányban nyert az “igen”. Ehhez képest semmi sem történt azóta. Nem is értem, minek adok egyáltalán interjút a meccsek után, úgysem érdekel senkit, amit mondok. De azért elmondom újra, nem volt felkészülési időszak, túl rövid a bajnokság, és rengeteg minden nem stimmel még ezzel az idénnyel…”

A Liverpool jelenleg a Tottenham csapatát egy ponttal megelőzve vezeti a bajnoki tabellát, de a Spurs még nem játszotta le aktuális fordulóbeli mérkőzését az Arsenal ellen.