Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid : Zidane aggodalma az újabb vereség után!

Mint ismert, a Deportivo Alavés ellen hazai pályán újabb kellemetlen pofonba szaladt bele a Real Madrid. A blancók trénere, Zinedine Zidane, a lefújást követően a következőképpen értékelte a találkozót.

“Úgy hiszem, a fő problémánk, hogy nem tudunk huzamosabb ideig magas szinten teljesíteni. Továbbra is erre kell törekednünk! Dolgoznunk kell tovább, és fejlődni.” – Idézi az As Zidane meccs utáni szavait.

Nem akarok kifogásokat keresni, de nagyon sok sérültünk van egész évben. Ezt mindenki láthatja. Remélhetőleg egy-két játékosom vissza tud térni a következő találkozón, bízom benne, hogy velük már dinamikusabb játékot tudunk majd mutatni. Három nap alatt két teljesen más találkozót játszottunk. Hatalmas volt a különbség az Inter elleni és a mostani meccsen… Nem igazán tudnám megmagyarázni, hogy miért történik így. Elemeznem kell a látottakat, és talán nekem is változtatnom kell néhány dolgon!” – Így a francia tréner, aki csak érdekesség képen felállított egy negatív rekordot is a Real Madriddal: A blancók ellen zsinórban három bajnokin rúghattak tizenegyest az ellenfelek, amire még nem volt példa a 21. században.