Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Chelsea-legenda lehet menedzser

Bő két esztendőnyi tanulmányozás után hamarosan végletesen és végzetesen a menedzserélet rögös útját választhatja a Chelsea legendás védője, John Terry. A 40. születésnapja előtt álló angol jelenleg az Aston Villa másodedzője.

John Terry 2017-ben hagyta el a Chelsea-t, majd még egy esztendőt játszott az Aston Villaban. Párhónapos pihenő után a birminghamieknél állt munkába, mint Dean Smith segítője. A páros pedig visszajuttatta a klubot a Premier League-be, ahol azóta is vitézkednek, köszönhetően odaadó és szenvedélyes munkájuknak, na meg Jack Grealish tehetségének.

Állítólag Terry már nem sokáig lesz másodhegedűs, lévén a krízisben lévő Derby Countynál őt nézték ki a kispadra. Phillip Cocu közelmúltbeli kirúgása óta a még aktív Wayne Rooney a megbízott vezetőedző is. A Daily Mail jóslata szerint akár még a héten megegyezés várható.

Apró érdekesség John Terryvel kapcsolatban: az angol sztár valamivel több, mint ezer nap után kapott újra sárgalapot a Premier League-ben. Ám immár nem kőkemény védőként, hanem mint a Villa reklamáló stábtagja.