Ferencváros: “láthattuk, hol a helyünk…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Ferencváros együttese a Puskás Arénában 3-0-s vereséget szenvedett a Barcelona ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában…

 

A mérkőzést követően a Ferencváros képviseletében meglehetősen csalódottan, ám annál reálisabban értékelték a játékosok a Barcelona elleni összecsapást, így tett a magyar bajnok kapusa, Dibusz Dénes is:

“Kiszolgáltatott helyzetben voltam a kapott góloknál és gyakorlatilag nem nagyon tudtam mérkőzésbe kerülni, hiszen az első félidő végén volt az első védésem. A meccs képe elég demoralizáló volt. Az első félidőben nagyon nagy fölényben játszott a Barca, akkor került helyzetbe, és akkor került mögénk, amikor csak akart. Még Messi és Coutinho nélkül is olyan játékot tudott produkálni, ami megmagyarázza, hogy a Dinamo Kijev ellen miért rúgott a múlt héten négyet. Azt gondolom, hogy a második félidőben próbáltunk jobban helytállni. Volt is néhány lehetőségünk és szerencsére sikerült megúszni újabb kapott gól nélkül, bár ez nem csak rajtunk múlott. Ez a találkozó is olyan, amiből tanulnunk kell. Most megint láthattuk, hogy hol a helyünk.”

A Ferencváros öt meccs után 1 ponttal rendelkezik, és az utolsó fordulóban, a Dinamo Kijev elleni idegenbeli összecsapáson dőlhet el, hogy sikerül-e megszerezni a csoport harmadik helyét.

A csoport aktuális állása