Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Ez a teljesítmény már reménykeltő!”

A katalánok korábbi játékosa, Bernd Schuster szerint elégedettek lehetnek a csapat formajavulásával, hiszen ahogyan fogalmazott, ‘reménykeltő a csapat mostani teljesítménye’. 

A korábbi német kiválóság az Onda Cero rádiónak a következőképpen foglalta össze gondolatait a Ferencváros elleni találkozó másnapján.

“Az első félidő volt a legjobb a Barcától, amit eddig láttam a szezonban. A játékosok az első perctől bizonyítani akartak, látszott az eltökéltség és a szenvedély is a csapaton. Ez a mostani teljesítmény már igazán reménykeltő!” – Kezdte Bernd Schuster.

“Mindenki tudta, hogy ez az idény az átalakulásról és építkezésről szól mjad, így természetes, hogy voltak és lesznek is hullámvölgyek. Ronald Koeman kinevezése viszont tökéletes választásnak tűnik, hiszen pontosan tudja, mit akar.” – Így Schuster, aki szerint a csapat támadójátéka is kezd összeállni, és ebben olyan, már kis túlzással elfelejtett játékosoknak, mint Martin Braithwaite is szerepe van, nem is beszélve Ousmane Dembeléről.

“Dembelé fantasztikus futballista, az a játékos aki a különbséget jelentheti. Nem volt szerencsés a sérülésekkel, éppen ezért meccshiányban is szenved. Keveset említjük Martin Braithwaite nevét, aki szinte tökéletesen megragadta a lehetőséget, és gólokat szerez. Az, hogy végre van egy klasszikus csatára a csapatnak, Messinek és Griezmannak is nagyon fontos, akik így végre kedvenc pozíciójukban játszhatnak, ez most már a formájukon is meglátszik.” – Jegyezte még meg a katalánok színeiben 177 találkozón pályára lépő (forrás: transfermarkt) Schuster.