Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Koeman szerint majd Messi eldönt mindent + Hétvégi meccskeret

Ronald Koeman ma megtartotta szokásos, mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját. A holland szakember meglepő módon, nyíltan kritikát fogalmazott meg a megbízott elnök, Carles Tusquets szavaival kapcsolatban.

Talán még a megszokott kerethirdetésnél is izgalmasabb nyilatkozat született a nyáron kinevezett Ronald Koeman részéről. A Cádiz elleni, szombat esti mérkőzésre készülő Barca természetesen bombaerős csapattal készül. Igaz, a sérültek némileg rontanak a katalánok esélyein. A Lionel Messi ismét a pályán lehet, ugyanis a Fradi elleni Bajnokok Ligája-meccset kihagyta, lévén pihenőt kapott.

Messivel kapcsolatos mellesleg Tusquets nyilatkozata, aki a minap azt nyilatkozta, hogy ő maga eladta volna a nyáron. Erre reagált finoman Koeman mester:

„Ismerjük Leo helyzetét, Ha van olyan ember, akinek el kell döntenie a jövőjét, akkor az ő maga. A kívülről érkező megjegyzések nem érdekelnek. De ha a klubon belülről kommentálunk, az sem segít. Tusquets-nek lehet személyes véleménye, de ez szerintem nem szükséges. Leo ezt a szezont végigcsinálja a Barcelonával, majd ő dönt a jövőjéről. Remélem, itt marad.”

– kritizálta óvatosan a tréner, a főnökét.

A Cádiz elleni keret:

A LaLga hétvégi, 12. fordulós programja: