Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a Fradi ellen lőtték a hét gólját – VIDEÓ

Ahogyan arról beszámoltunk, a Ferencváros csapata a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában háromgólos vereséget szenvedett a Barcelona ellen a Puskás Arénában…

Hagyományos módon a BL-forduló elteltével ezúttal is megválasztották a játékhét legszebb gólját, melyhez ezúttal a Ferencváros együttesének is köze volt, sajnos elszenvedője volt a magyar bajnok a találatnak. A Barcelona a szerdai mérkőzésen az újra egyre jobb formát elkapó Antoine Griezmann nagyszerű sarkalásos mozdulattal volt eredményes közelről Jordi Alba bejátszását követően a tehetetlen Dibusz Dénessel szemben.

A 29 éves francia támadó minden sorozatot figyelembe véve 13 meccsen 5 gólt és két gólpasszt regisztrált, utolsó három meccse mindegyikén eredményes volt, a BL-ben a Fradi előtt a Dinamo Kijev fölényes legyőzéséből ugyancsak góllal vette ki a részét.

A jelöltek között ott volt még az RB Leipzig ellen mesterhármast jegyző Irfan Kahveci remek szabadrúgásgólja, valamint Mohamed Camara (Olympiakosz) és Alexander Scholz (Midtjylland) bombája is.