Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eladó a Chelsea kapusa – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint nincs visszaút, a Chelsea együttese már januárban megválna létszámfeletti kapusától…

Az ESPN információi szerint a Chelsea elhatározta magát, hogy a januári átigazolási időszakban eladja parkolópályára helyezett korábbi első számú kapusát, a két éve kapusok közti világrekord összeg ellenében igazolt Kepa Arrizabalagát.

Mint ismeretes, a 26 esztendős baszk kapusért 2018 nyarán a londoni “Kékek” megfizették a szerződésében rögzített 80 millió eurós kivásárlási árát nevelőklubja, a bilbaói Athletic Club számára. Bár az első évében 54, a másodikban pedig 41 tétmeccsen számoltak vele, és eleinte abszolút elégedettek voltak teljesítményével, az elmúlt szezonban sorozatos hibái miatt állandóan a támadások kereszttűzébe került, ám megfelelő váltótárs hiányában továbbra is ő védett. A mostani szezonra azonban leigazolták a szenegáli Édouard Mendy-t a Rennes-től, aki kiszorította Kepát a vasak elől, olyannyira hogy immár nyíltan árulják őt, és csupán három PL-meccs jutott neki.

Az nyilván való, hogy az érte fizetett összegnek csak a töredékéért tudnák értékesítenie őt, de egyelőre az érdeklődők sem kígyóznak iránta hosszú sarokban, azért jó eséllyel egy kisebb angol vagy spanyol csapat még számítana rá a jövőben.