Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: kivégezte a Liverpool a Wolvesot – videóval

A Premier League 11. fordulóban a Liverpool a Wolverhampton csapatát fogadta. A mostanában botladozó címvédő most régi önmagát idézte, és négy góllal intézte el Nuno Espirito Santo együttesét.

A mérkőzés elején még a Wolves is próbálkozott, ahogy a 17. percben is, amikor Podence próbálkozott meg egy lövéssel a bal felső sarok irányába, de a kapus bravúrral védett. A 24. percben azonban már a Liverpool szerzett vezetést. Az előre ívelt labdát Cody fejelte éppen Szalah elé, aki így egy az egyben vihette azt a kapusra és végül nem is hibázott. A 46. percben úgy tűnt, hogy Mané szabálytalankodott a tizenhatoson belül, de végül a videóbíró segítségével a játékvezető úgy döntött, hogy nem ítél büntetőt a Wolvesnak.

A második félidőt is jól kezdte a Pool, hiszen az 58. percben meglőtték a második góljukat is. Henderson gyönyörű indítása után Wijnaldum lőtt távolról a kapu jobb felső sarkába. Klopp gárdája nem játszott átütően, de a helyzetkihasználása remek volt. A 67. percben meg is lőtték a harmadik találatukat. Egy kis szöglet után Szalah adta be a labdát középre, amit Matip fejelt a hálóba. A Wolves bár próbálkozott, látszott, hogy itt ma már nem fog bemenni nekik semmi. Aztán még a 78. percben a negyedik és egyben utolsó gólját is meglőtte a Pool. Alexander-Arnold gyönyörűen kanyarította a labdát laposan középre, amire odacsúszott Semedo, és az ő lábáról pattant a kapuba a labda.

Liverpool – Wolves: 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Szalah (24.), Wijnaldum (58.), Matip (67.), Semedo (78. – öngól) ill. –
Sárga lap: Williams (3.) ill.  Moutinho (89.)
Kiállítás: – ill. –

A forduló további programja és eddigi eredményei:

Szombat:
Burnley – Everton: 1-1
Manchester City – Fulham: 2-0
West Ham – Manchester United: 1-3
Chelsea – Leeds United: 3-1

Vasárnap:
West Brom – Crystal Palace: 1-5
Sheffield United – Leicester City: 1-2
Tottenham – Arsenal: 2-0
Liverpool – Wolves: 4-0

Hétfő:
21:00 Brighton – Southampton (Tv: DigiSport 1)

A bajnokság jelenlegi állása:

A góllövőlista jelenlegi állása: